Σύστημα ανάρτησης ψευδοροφών Τ-24 & Τ-15

Το σύστημα ανάρτησης ψευδοροφών τύπου «Τ» χρησιμοποιείται για τοποθέτηση πλακών ψευδοροφών διαστάσεων 600x600mm ή 600χ1200μμ από:

  • Πλάκες ορυκτών ινών NOVAMAT
  • Γύψινες πλάκες οροφής NOVAMAT Tiles
  • Μεταλλικές πλάκες οροφής
  • Φωτιστικά σώματα

Χαρακτηριστικά

Τα προφίλ για τη δημιουργία ενός αναρτώμενου σκελετού πλακών ψευδοροφών είναι οδηγοί(ράβδοι), που κατασκευάζονται από γαλβανισμένο μέταλλο. Η εμφανή πλευρά 24mm ή 15mm μπορεί να είναι σε χρωματισμό RAL ή καθρέπτη.

Τα προφίλ και οι συνδέσεις του συστήματος ανάρτησης είναι σύμφωνα με διεθνείς προδιαγραφές (κατά DIN) όσον αφορά τις αντοχές σε σεισμικά φορτία και την πυραντίσταση. Οι οδηγοί είναι περιμετρικοί (διατομή σχήματος L ή W), κύριοι και δευτερεύοντες (διατομής σχήματος T).

Το είδος, οι διαστάσεις και η ποιότητα των οδηγών, των αναρτήσεων και των εξαρτημάτων τους, επιλέγεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του συστήματος σε αντοχές σε φορτία, αντισεισμικότητα και πυραντίσταση.

Οι διαστάσεις των προφίλ είναι τυποποιημένες και ως προς το μήκος και ως προς τη διατομή. Οι διαστάσεις της διατομής επιλέγονται ανάλογα με την περιμετρική διαμόρφωση της πλάκας που θα τοποθετηθεί στον σκελετό. Έτσι πχ. άλλη διατομή προφίλ επιλέγεται για σύστημα εμφανούς σκελετού και άλλη για σύστημα κρυφού σκελετού.

Σύστημα ανάρτησης NOVAMAT:

sistima-anartisis-psevdorofon-typou-odigos

Κύριος Οδηγός

Διαστάσεις: 24x38x3600mm

Δευτερεύων Οδηγός

Διαστάσεις: 24x26x1200mm

Δευτερεύων Οδηγός

Διαστάσεις: 24x26x600mm

Περιμετρική γωνία

Διαστάσεις: 24x24x3000mm

sistima-anartisis-psevdorofon-typou-ntiza-anartisis
Ντίζες ανάρτησης κρίκος

Διαστάσεις: 25cm,50cm,75cm,100cm,150cm

sistima-anartisis-psevdorofon-typou-petalouda
Πεταλούδα προέκτασης

sistima-anartisis-psevdorofon-typou-sirma-galvanize
Σύρμα γαλβανιζέ