Μαγνησιοσανίδα NOVAMAT MgO

Μαγνησιοσανίδα με βάση το οξείδιο του μαγνησίου και επενδεδυμένη με πλέγμα οπλισμού.Κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Εφαρμόζονται σε όλα τα είδη κτιρίων, είτε είναι από μέταλλο είτε από οπλισμένο σκυρόδεμα ή ξύλο. Το χαρακτηριστικά χαμηλό βάρος της τοιχοποιΐας που προκύπτει με την χρήση της μγανησιοσανίδας NOVAMAT MgO μειώνει δραστικά τα νεκρά φορτία του φέροντος οργανισμού ενός κτιρίου, συμμετέχοντας έτσι στην μείωση των σεισμικών φορτίσεων του κτιρίου.

Διαστάσεις: 1200 x 2300mm, πάχος 12mm

Χαρακτηριστικά

Η μαγνησιοσανίδα NOVAMAT MgO έχει άριστες μηχανικές αντοχές και είναι ισχυρότερη από τα περισσότερα συμβατικά panel boards, χωρίς να παραμορφώνεται κάτω από πίεση, αφού έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αντοχή σε εφελκυσμό και κάμψη ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες και υψηλή υγρασία. Είναι αδιάβροχη και δεν απορροφά υδρατμούς, δεν συρρικνώνεται, δεν διογκώνεται, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει υψηλή αντίσταση στη φωτιά.

Η επιφάνεια της είναι ένα άριστο και ισχυρό υπόστρωμα στο οποίο μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα, ταπετσαρίες, πλακάκια, γρανίτης, και διάφορα είδη επιχρισμάτων για διακοσμητικούς και άλλους λόγους, καθώς και άλλα υλικά επίστρωσης δίνοντας εξαιρετικά ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Η μαγνησιοσανίδα NOVAMAT MgO είναι έτοιμη για χρήση και γι’αυτό δεν απαιτείται καμία προεργασία πριν από την μηχανική στερέωσή τους. Η επίπεδη επιφάνεια του προϊόντος εξασφαλίζει ευκολία προσαρμογής και εφαρμογής και είναι δυνατόν να κοπεί, να διατρηθεί ή να λειανθεί με συμβατικά εργαλεία. Έχει όλα τα απαραίτητα τεχνικά χαρακτηριστικά για την αντικατάσταση πολλών δομικών υλικών, αφού είναι αδιάβροχη και δεν παραμορφώνεται σε υγρό περιβάλλον, είναι φιλική προς το περιβάλλον, δεν περιέχει αμίαντο, φορμαλδεϋδη και αμμωνία είναι έυκαμπτη και ανθεκτική σε κρούσεις.

Αναλυτικά χαρακτηριστικά θα βρείτε στο αντίστοιχο τεχνικό φυλλάδιο.